THOUGHTS

 HYVÄ YSTÄVÄ
Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hivenen järkeä. Ovet on tehty avattaviksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, eikä ihminen kasva kyyneleittä. Mutta silti odota parasta, älälä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset. A good friend In front of a hundred doors, one thousand road. Choose with Your heart, weigh emotion, use a little common sense. Doors are made to be opened, a trampled, the life to be lived. If mistaken, dare to cry, dare to laugh, dare to change direction. None of growing without water, and a man growing tears. But still expect the best, do not fear the worst, so you get what you deserve.

ELÄMÄNI PALAPELI

(Carl J. Danhammer 2003) Tätä elämän palapeliä, olen rakentanut kaiken aikaa. Siitä koskaan ei tule valmista ja se usein mieltäni painaa. Sitä pienenä aloin jo rakentamaan ja etsin paloja täällä. Joka hetki, elämän matkalla on yksi pala, maan päällä. Ne toinen toisiinsa liittyivät ja huomasin monta kertaa. Palapeli näytti jo valmiilta, jolle ei löytynyt vertaa. Mutta juuri, kun luulin sen valmistuvan, tuli myrsky ja hajotti kaiken. Taas jouduin alusta aloittamaan, palapeli oli murskana täysin. Sitä uudestaan aloin kokoamaan, minä etsin paloja niitä, jotka kerran jo olivat paikallaan, taas valmista yritin siitä. Silloin tunsin, on elämä vaikeaa, sitä käydä ei taisteluitta. Palapeliä täällä rakennetaan, niin monesti kyyneleistä. Tämä palapelin rakentaminen, on elämän mittainen matka. Se koskaan ei ole täydellinen, sitä tänäänkin vielä jatkan. Kun jatkoin elämää taas rakentamaan, katsoivat monet päällä, onnistuinko vai en, oli heille sama millä säällä. Onneksi pääsin satamaan, joka valaisi minulle kaiken ja siksi jatkan matkaani käyden jälleen ensi askeleitaan. Elämä on kuin korttipakka, joka jaetaan moneen osaan, mutta joka ne osat kokoaa oman elämän alttarille, niin pakka on silloin täydellinen ja siitä on iloa hälle. Ystävyyttä ei voi ostaa, se saavutetaan. Kunnon ystävyydellä, voitot, menot ja rakkaudet, ne ratkaistaan.

NIINHÄN SE VOI OLLA
(Carl J. Danhammer) Voi olla, että meillä ei ole yhtä paljon lahjoja, tai yhtä paljon rahaa kuin jollakin toisella, mutta meillä on joka tapauksessa jotakin korvaamattoman arvokasta; oma ainutlaatuinen, henkilökohtainen yksilöllisyytemme. Voi olla, että meillä on paljon ongelmia, mutta on hyvä että on elossa ja pystyy niitä ratkomaan. Voi olla, että meillä on enemmän kuin oma osuutemme vaikeuksia ja koettelemuksia, mutta meillä on myös paljon sellaista, josta voimme olla kiitollisia. Voi olla, että vanhenemme, mutta luultavasti myös viisastumme. Voi olla, että emme saavuta mainetta ja mammonaa, mutta meillä on todennäköisesti joitakin uskollisia, korvaamattoman arvokkaita ystäviä, joihin voimme aina luottaa.

Carl j. Danhammer
 Asemantie 5 J 3
33470
Ylöjärvi
 FINLAND
INT. TEL. + 358 41 727 28 10
INT. TEL. + 358 41 727 28 08
 email: ambassador@danhammer.com
 www.danhammer.com

 PRINCE TAMAWURA
 Int. tel + 233 24 1606980
 Int.tel. + 233 20 9546192
 prince.tamawura@gmail.com
 email: prince.tamawura@gonjakingdom.com
www.gonjakingdom.com

(c)2018, All rights reserved
Vierailijat: 195848